Humans first, data second.

Met onze unieke humans first, data second approach helpen wij jou navigeren in de digitale wereld.

Lees de case

Onze klanten

Transformation model

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat er meerdere factoren een rol spelen bij het succesvol doorvoeren van digitale transformaties. We zien bij onze klanten geregeld dat een digitale transformatie niet volledig genoeg wordt aangepakt. Daarom hebben wij Trive's Transformation Model ontwikkeld. Het model leidt tot een complete en succesvolle digitale transformatie van jouw organisatie, hierin onderscheiden wij vier transformatie kwadranten

MensenProcessenCommunicatieTechnologie
Strategy

Strategy

Bij digitale transformatie worden alle vier de assen continue geoptimaliseerd tot een samenhangend team. De strategie bepalen, op alle vier de niveaus van de organisatie, omvat het startpunt van jouw digitale transformatie. Waar staat de organisatie nu en welke toekomstvisie heb je?

 • Mensen

  Wat zijn de wensen en behoeften van doelgroep én medewerkers?

 • Technologie

  Is de huidige infra- en architectuur in kaart gebracht? En hoe wil je dat die eruit ziet in de toekomst?

 • Processen

  Hoe ziet het huidige werkproces en klantreis eruit? En waar wil je heen?

 • Communicatie

  Hoe ziet de actuele brand identity en marketingcommunicatie eruit? Welke waarden streef je na?

Empathize & Define

Prototype & Build

Measure & Optimize

Meer weten over digitale transformatie?

Neem contact op

Doe de gratis Quick Scan

Kosteloos advies? Met onze gratis quick scan laten we middels een aantal vragen zien waar jouw organisatie zich op ons Trive’s Transformation Model bevindt en waar jouw groeikansen liggen.

Start mijn gratis quick scan!

Team Design

Team Image

Onze design team geeft jouw innovatie een digitaal likje verf, altijd rekening houdend met de behoeften van de eindgebruiker.

“Trive werkt professioneel en anticiperend. Er werd gewerkt vanuit de behoefte om de doelgroep beter te begrijpen en om met deze inzichten onze processen optimaal in te richten.”

Mark Teunissen, Mercis.

Contact opnemen

Benieuwd hoe we jouw organisatie relevant kunnen houden en laten groeien? Vul het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!