Duppy

#DESIGN #HUISSTIJL #MOCKUP

Dankzij Duppy is het voor iedereen een eitje om te starten met bitcoins. Al je afschrijvingen worden automatisch afgerond en het resterende bedrag wordt geïnvesteerd in bitcoins. Zonder dat het je al te veel tijd en geld kost kun je op die manier toch beleggen. Voor deze applicatie zette Trive een juiste huisstijl neer zodat iedere gebruiker denkt: Beleggen in bitcoin? Dat kan ik ook!

Deliverables:
Design, Huisstijl, Designguide, Mockup

Status:
Prototype

Challenge

Het concept, dat stond als een huis maar om investeerders te overtuigen zijn woorden alleen niet genoeg. Daarom hebben we het concept vertaald naar een duidelijk visueel verhaal zodat ook de leek snapt wat de app precies inhoudt.

Binnen één design sprint van 40 uur een nieuwe release neergezet.
Het concept was namelijk eerst B2C, maar nu B2B.

Onze aanpak

 

Voor Duppy hebben we een passende huisstijl neergezet. Dit hebben gedaan door de drie belangrijkste schermen uit te werken in een clickable mock-up. Hierdoor werden de belangrijkste USP’s in een oogopslag duidelijk.
De volgende schermen hebben we voor Duppy ontwikkeld:

 

  • De Wallet: hierin zie je als je inlogt gelijk hoe je zaakjes ervoor staan.
  • Transacties: een duidelijk overzicht van al je transacties.
  • Proces: dankzij een grafiek wordt duidelijk hoe je bitcoin avontuur ervoor staat.
Een zwart-wit foto van Linsey van Overveld

Linsey van Overveld

Duppy was het eerste project dat ik draaide binnen Trive en het was een fantastische start! John kwam binnen met een duidelijk verhaal: hij wilde een bitcoin app die toegankelijk is voor iedereen. Echter ontbrak een sterke identiteit. Samen met het team zijn we aan de slag gegaan en hebben we een gloednieuwe huisstijl voor Duppy ontwikkeld.

 

  +31 850 606 014
  info@trivetechnology.com

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox