Miss Appril

#WEBDEVELOPMENT #DESIGN

Miss Appril is een leadgenererende website ontwikkeld door Trive, die wordt gerund door Jacqueline de Gruyter. Zij heeft in een aantal jaar haar netwerk in de IT flink uitgebreid. Hieruit is het initiatief voor Apprilfest ontstaan.

 

De website biedt ondersteuning wanneer je behoefte hebt aan (app)agency, of wanneer je extra ondersteuning kan gebruiken als bedrijf. Miss Appril koppelt je vanuit de inhoud met de beste app experts van Nederland.

Gebruikte technologieën:
PHP, WordPress, Google cloud

Deliverables:
Web Design, Web Development

Status:
Live op https://missappril.nl/

Challenge

 

Een website neerzetten waar zowel vraag als aanbod bij elkaar komt. Zonder dat dit een recruitment feeling heeft.

Onze aanpak

 

Miss Appril kwam binnen met de vraag hoe IT’ers en bedrijven gematcht konden worden middels haar website. Onze designers hebben een high end concept design geleverd. Dankzij een interactieve lead generator in de header worden bezoekers van de website gelijk aangezet tot actie.

“Met Trive ga ik ambitieuze plannen realiseren en hierin zijn we gelijk, dat voel ik!”

 – Jacqueline de Gruyter, Founder MissAppril

Marije Jansen

Wat voor de website van Miss Appril belangrijk was dat het niet een zoveelste ‘vraag en aanbod’ website was. Echter dienden we met de website wel leads te genereren. Voor Miss Appril hebben we hiervoor een goede en eenvoudige oplossing gevonden. Tevens sluit het design perfect aan bij haar persoonlijke wensen

 

  +31 850 606 014
  info@trivetechnology.com

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox