Het leven is een circus

#DESIGN #HUISSTIJL #REBRANDING

De teambuilding sessies van Dian Verkooijen brengen je als team verder! Met ‘Het Leven is een Circus’ geeft Dian nieuwe inzichten, verwondering en praktische handvatten. Voor haar traject zocht Dian een nieuwe huisstijl.

 

Dian kwam binnen bij ons met de vraag een branding te ontwikkelen die aansluit op het circus-thema, maar waar het bedrijfsleven zich wel mee kan identificeren.

Deliverables:
Rebranding

Challenge

 

Het neerzetten van een professionele branding, zonder het thema Circus los te laten.

Onze aanpak

 

Bappie | Visual designer: In mijn eerste afspraak met Dian hebben we de design challenge helder gekregen. Hierbij hebben we besproken wat haar aesthetics zijn, wat het merk moet uitstralen en niet onbelangrijk, welk publiek ze wilt bereiken. Met deze input ben ik begonnen met beeld- en kleuronderzoek. Vanuit deze research en de input van Dian heb ik drie concepten opgeleverd. Deze zijn binnen twee iteraties doorontwikkeld naar haar nieuwe huisstijl.

“Waar ik voorheen veel tijd kwijt was om mijn boodschap mooi en helder over te brengen, heb ik nu echt een huisstijl die voor me werkt.”

 – Dian Verkooijen, Founder Het Leven is een Circus

Bappie Kortram

Voor Het Leven is een Circus heb ik naar veel Circus elementen gekeken, voor inspiratie. Hierbij heb ik bijvoorbeelden gekeken naar de ronde vorm van de Circus piste, of juist de circusaffiches die vaak een retro vibe hebben. Het was tof om te zien hoe je een thema als circus op vele manieren kan visualiseren en interpreteren, daar lag wel echt de challenge.

 

  +31 850 606 014
  info@trivetechnology.com

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox