GetKarma

#CONCEPT #BRANDING #GRAPHICDESIGN #HUISSTIJL #WEBDESIGN

Het platform van GetKarma speelt in op het vrijwilligersprobleem bij Millennials. Zij willen namelijk heel graag ‘woke’ door het leven gaan, maar weten niet hoe.

 

Vrijwilligerswerk vinden is moeilijk en daarbij hangt daar een ‘geiten wollen sokken imago’ omheen. GetKarma speelt in op de intrinsieke motivaties van de doelgroep, om zo hen te matchen met goede doelen. Zo maakt GetKarma vrijwilligerswerk laagdrempelig. Om deze doelgroep ook aan te spreken heeft Trive de juiste branding neergezet, tevens zal Trive ook de ontwikkeling van dit platform op zich nemen.

 

Binnen de applicatie is het mogelijk om als gebruiker het aanbod in vrijwilligerswerk te zien. Wanneer je jouw ‘shift’ hebt afgerond, ontvang je Karmapunten die je in de Karmashop kan uitgeven.

Deliverables:
Huisstijl, Styleguilde, Logo, Presentatie, Website

Challenge

 

Een nieuwe huisstijl ontwikkelen waardoor jongeren zich meer aangetrokken voelen tot het doen van vrijwilligerswerk.

Binnen 3 sprints tot complete

huisstijl & branding

Onze aanpak

 

GetKarma is ambitieus en de vele ideeën heeft Trive in korte tijd omgezet naar een strakke nieuwe huisstijl.  Wij gaan altijd iteratief te werk, zo ook bij GetKarma. Zo kwamen we er tijdens het proces achter dat er allereerst een duidelijke huisstijl moest worden neergezet.  Dit ging gepaard met het maken toffe illustraties. Inmiddels zijn we bezig met het re-design van de website.

“Ik ben onwijs blij dat Trive op mijn pad gekomen is. De designers voelen feilloos aan wat het merk moet uitstralen. Binnen korte tijd hebben ze onze ideeën vertaalt naar pakkend beeld. En dit is nog maar het begin, ook voor de verdere ontwikkeling heb ik het volste vertrouwen in Trive.”

 – Merel Schöffel, Founder GetKarma

Een zwart-wit foto van Erik Odijk

Erik | Lead Designer

GetKarma kwam binnen met veel plannen en ideeën. Daarom hebben we eerst een duidelijke scope bepaald en de design challenge vastgesteld. Zo zijn we tot de essentie van het project gekomen. Hieruit kwam dat branding en design erg belangrijk is. We hebben daarom eerst een duidelijke huisstijl en pitchdeck opgeleverd. Nu gaan we, met deze huisstijl als basis, verder met de ontwikkeling van de website.

 

  +31 850 606 014
  info@trivetechnology.com

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox