Bon!

#MOBILEDEVELOPMENT #DESIGN #UX #UI

“Bon Chef!

 

Een horecaondernemer was op zoek naar een manier om zijn administratie te verwerken. Met dat idee in Bon! ontstaan. Dankzij deze applicatie kunnen horecamedewerkers efficiënter hun dagafsluiting draaien en eerder genieten van dat welverdiende biertje! 

 

Dit gebeurt binnen een mobiele applicatie, waarbij UX een belangrijke rol vervult. De applicatie moet namelijk voor iedere medewerker eenvoudig in gebruik zijn. De applicatie was er, maar de juiste userflow, look en feel ontbrak.

Gebruikte technologieën:
React, React Native

Deliverables:
Mobile Development, Design, Backend Development, iOS, Android

Status:
Concepting

Challenge

 

Het ontwikkelen van een mobiele applicatie die zich houdt aan de HACCP richtlijnen. Dit middels een gebruiksvriendelijke user flow en de juiste look & feel, die aansluit op de behoeften van de gebruikers van de app: fun en laagdrempelig.

In 3 weken tijd hebben we zowel een logo als nieuwe branding neergezet.

Onze aanpak

 

Horecaman Alexander van Dam kwam bij Trive aangezien hij zijn applicatie al had ontwikkeld, maar hier ontevreden over was. Het werkte, maar daarmee was alles gezegd. Samen met Alexander hebben we gezocht naar de juiste userflow en uitstraling van de applicatie. Inmiddels zijn al zijn medewerkers (en vele andere gebruikers) om, ook zij werken het liefst met Bon! 😉

“In een hele korte tijd ontstond precies de look en feel die ik zocht voor mijn idee, het werd direct een product.”

 – Alexander van Dam, founder

Marije Jansen

Wat Bon! Zo’n tof project maakte is dat we in hele korte tijd de applicatie het gewenste imago konden geven. Dat we snel resultaat boekten, is te danken aan de fijne samenwerking met Alexander.

 

Bon! Zie ik echt groeien in de praktijk. Inmiddels is het een app die niet alleen veel gebruikt wordt maar waar horecamedewerkers ook echt iets aan hebben.

 

  +31 850 606 014
  info@trivetechnology.com

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox