Strategie, design, development & marketing zijn onze kracht.

Doelgroepen succesvol betrekken bij innovaties met design thinking

Innoveren is trending. In de media wordt keer op keer de noodzaak voor organisaties benadrukt - innovatie is nodig om te overleven. En, om te groeien en niet achter te blijven op de concurrentie. Om succesvol te innoveren is het anno 2022 een vereiste om dit samen te doen met jouw doelgroep. Maar hoe pak je dat aan? In deze blog leggen we het je haarfijn uit.

Nikki Commandeur

Strategy

Hoe je als stichting een consistente brand identity bereikt

Voor het succes van jouw stichting, merk of organisatie is een consistente brand identity ontzettend belangrijk. Het zorgt o.a. voor herkenning en vertrouwen bij jouw doelgroep. In deze blog leggen we je het belang van een goede brand identity uit en geven we tips over hoe jij zelf aan de slag kan om een heldere, consistente brand identity neer te zetten.

Nikki Commandeur

design

Waarom human centered design cruciaal is bij digitale innovatie

Bij Trive staat de mens altijd op één en data op de tweede plek, maar waarom kiezen wij voor deze werkwijze? De focus van elke innovatie moet volgens ons beginnen én eindigen bij de mens. De mens is immers degene die het product of de dienst moet gebruiken. Waarom wij met deze visie werken en wat de voordelen ervan zijn, lees je in deze blog!

Nikki Commandeur

Strategy

Loyaliteit bestaande doelgroepen verhogen

Hoe behoud je bestaande publiek, verhoog je de loyaliteit en hoe haal je nieuwe groepen binnen? Je wilt je bestaande publiek immers niet wegjagen ter wille van het binnenhalen van een nieuwe groep. In deze blog geven we je 5 tips.

Nikki Commandeur

Strategy

Jongere doelgroepen bereiken (met 3 tips en voorbeelden)

Jongeren kijken liever Netflix, maar hoe krijg je hen een museum in? Toch is deze doelgroep de museumbezoeker van de toekomst. Want: het museum van morgen gaat over de doelgroep van nú.

Nikki Commandeur

Strategy

Meer strategie nodig?

Trive is een specialistisch, vrolijk en ondernemend team van creatieve makers. Wij doen niets liever dan jouw innoverende ideeën tot leven brengen.

Show, don't tell

We betrekken je erbij

Bekijk deze projecten waar wij samen impact hebben gemaakt!

Bekijk onze projecten