We love sharing our knowledge

Digitale transformatie. Wat is het en hoe begin je ermee?

by merel June 30, 2020

Vanaf het moment dat digitale transformatie voor veel organisaties een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie werd, zijn er tal van uiteenlopende definities en betekenissen ontstaan. In dit artikel laten wij zien waar digitale transformatie volgens ons voor staat, hoe je ermee start en welke stappen je moet zetten om de transformatie van jouw organisatie succesvol te maken!

Read more

UX en UI een onafscheidelijk duo

by merel June 19, 2020

Alle apps en websites die je gebruikt zijn in eerste instantie gebouwd om jouw problemen op te lossen. Of tenminste, dat is de bedoeling. Hier is waar UX en UI om de hoek komen kijken. Deze tweeletterige vrienden houden zich altijd bezig met het oplossen van onze problemen. En alhoewel de termen vaak door elkaar heen worden gebruikt, zijn de concepten die erachter schuilgaan niet helemaal hetzelfde.

Read more

No code, low code en high code. Waarom minder code leidt tot meer innovatie

by merel June 17, 2020

First things first. Waar hebben we het over? Wie denkt dat je een programmeur moet zijn om te programmeren heeft het mis. Doordat organisaties steeds sneller nieuwe diensten willen testen, er een gigantisch gebrek is aan software engineers en de nood tot digitale transformatie, zien we een opmars in no code en low code. Hierdoor kunnen organisaties met weinig of zelfs totaal geen kennis van programmeren zelf aan de slag.

Read more

Headless cms: wat is het, hoe werkt het en waarvoor gebruik je het?

by merel June 8, 2020

Het contentmanagementsysteem (CMS) is vanaf de jaren negentig een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van het wereldwijde web. CMS maakte het mogelijk dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, content op het internet konden publiceren. Zodoende konden redacteuren, marketeers en managers zelf hun content online zetten zonder de hulp in te roepen van een IT’er. Meer lezen? Check de blog!

Read more

Responsive websites vs. native applicaties

by merel June 2, 2020

Wanneer je een 'idee' wilt ontwikkelen is het niet altijd gelijk duidelijk of je voor een responsive website of applicatie moet kiezen. Beide opties hebben zowel voor-als nadelen. Door het lezen van deze blog kom jij erachter welke vorm aansluit op jouw idee.

Read more

BTD. Zo verover je de harten van developers

by Marije May 25, 2020

BTD? Jup, we hebben het over developer marketing. Want als onmisbare asset binnen veel bedrijven hebben developers een behoorlijke vinger in de pap wanneer er nieuwe software, plug-ins of andere digitale producten worden aangeschaft.

Read more

Dé Scrum Handleiding | Alle ins en out over deze iteratieve werkwijze

Team Foto Trive

by merel May 14, 2020

Zoals het een Digital Agency betaamt werken we bij Trive met de Scrum methode. In deze Scrum Handleiding bespreken we alle ins en outs van deze werkwijze.

Read more

Remote werken: 5 redenen waarom thuis werken wél werkt!

by merel May 8, 2020

Remote werken, we moeten nu wel in tijden van corona. Maar is dat eigenlijk wel zo slecht? Sterker nog, is werken vanuit je eigen woonkamer eigenlijk niet veel fijner? 

Read more

SaaS Oplossingen: Software bouwen met het oog op de toekomst

by Marije April 30, 2020

Stel: Je bent een ondernemer met een briljant idee, je wilt een softwareproduct op de markt brengen. In dat geval is het aan te raden om je te verdiepen in SaaS oplossingen. Waarom? Dat lees je hier!

Read more

Wireframes: de eerste bouwtekening van jouw website of app

man tekent

by Marije April 23, 2020

Wireframes: de eerste bouwtekening van jouw website of applicatie.

Read more
04

Trive komt graag met je in contact!

Contact us

Online

Marije praat je graag bij!

Marije is onze spin in het web, naast dat ze zich op business development focust stuurt ze ook het team aan. ”Teamwork makes the dream work”

Phone number Trive +31 6 3017 5835
email Trive info@trivetechnology.com