TriveTalks | Meet the team | Marijn van Loo

 

Elke week stellen we je voor aan één van onze creatieve pioniers. Deze week vertelt onze Developer Marijn van Loo waarom hij achter de schermen constant bezig is voor onze klanten.

 

Hi! Ik ben Marijn en ik werk als Developer bij Trive. Nadat ik mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb afgerond en een aantal jaar huizen heb verkocht, vond ik het tijd voor wat anders. Je zal nu waarschijnlijk denken “Je verkocht huizen en nu bouw je websites en applicaties, vanwaar die switch?” Na een aantal jaren gewerkt te hebben als makelaar was mijn passie voor vastgoed weg. Ik wilde iets uitdagender gaan doen en was toe aan een nieuwe omgeving waar niet alles ging om geld en status. Ik wilde meer dan dat. Daarom heb ik vorig jaar een intensieve bootcamp gevolgd van zes maanden. Zo heb ik leren coderen. Via Merel ben ik terecht gekomen bij Trive en ik was bij binnenkomst direct enthousiast. Ik denk dat ik zo blij was tijdens mijn sollicitatiegesprek, omdat het kantoor waarin Trive zit uniek is. Het kantoor is omringd met machines, waardoor het lijkt op een industriehal. De plek is gewoon echt vet!

_____
“Jammer dat we thuis moeten werken, ik vind het leuk om hier iedere dag naar toe te mogen.”

 

 

Zelfs in mijn droom was ik problemen aan het oplossen door te coderen

Vroeger toen ik nog kind was wilde ik altijd dolfijnentrainer worden. Ik ben geboren en getogen in Ermelo, wat in de buurt van Dolfinarium zit. Toen ik nog jong was klom ik altijd over het hek om naar de dolfijnen te kijken. Als ik nu terugdenk aan vroeger weet ik zeker dat ik nog een zwak heb voor dolfijnen. Voordat ik bij Trive werkte en nog een intensieve bootcamp volgde over codering, droomde ik niet meer over dolfijnen, maar over het oplossen van systematische problemen.

 

Behind the Scenes

Ik vind het een uitdaging om de wensen van de klanten uit te werken. Ik bouw zowel de back-end als front-end van producten die wij leveren. Door de front-end zie jij nu dat je interactie hebt met onze website, maar wat velen niet weten is dat er constant achter de schermen gemonitord wordt. Don’t worry, we stalken je niet bij Trive, we kijken ook niet waar jij je laatste feestje heb gevierd. Maar wat we wel doen is achter de schermen de codering monitoren, hiermee bedoel ik dat we checken of alle data goed loopt en of er nog nieuwe koppelingen moeten worden toegevoegd. Wanneer de gebruiker ergens op klikt, zorgen wij dat er geen problemen optreden. Jij blij, wij blij!

 

Amsterdam domineren!

De titel zegt al genoeg. Dit is wat ik met Trive wil gaan bereiken. Het is voor mij een doel om samen met Trive de vetste digital agency in Amsterdam te worden. Als we onze krachten bundelen en elkaar motiveren om te groeien in het vakgebied waar we allemaal passie voor hebben, moet dit lukken. We hebben een uniek team bij Trive, dat komt vooral door de leuke mix van mensen. Neem bijvoorbeeld Bappie en Erik, zij zijn altijd heerlijk aan het rellen op kantoor. Het is ook fijn bij dat ik bij Trive een gevoel van vrijheid heb. Tijdens mijn eerste project werd ik in het diepe gegooid en kreeg ik gelijk veel verantwoordelijkheid. Ik vond het wel spannend natuurlijk, maar ook heel fijn om te weten dat zij mij het vertrouwen geven dat ik het kan. Tevens heb ik nog een persoonlijk doel dat ik de komende jaren wil behalen. Ik wil beter worden binnen mijn vakgebied en heb de ambitie om lead developer te worden zodat ik een eigen team kan aansturen!

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox