TriveTalks | Meet the team | Bas Wessels

 

Elke week stellen we je voor aan een van onze creatieve pioniers. Deze week vertelt onze Business Developer Bas Wessels over hoe hij de kansen in de markt en de diensten van Trive aan elkaar verbindt.

 

Ik ben Bas en ik werk als Business Developer bij Trive. Als klein kind droomde ik ervan om een huis in Spanje te hebben en iedere dag tapas te eten. Voor nu heb ik mijn plekje wel gevonden in Utrecht en op de borrels bij Trive eet ik gelukkig óók lekkere tapas. Maar genoeg over mijn droom. Ik ben een paar maanden geleden benaderd door Marije om het team van Trive te komen versterken. Door haar enthousiasme en energie werd ik gelijk geprikkeld om aan de slag te gaan! Ik ben binnengerold als Business Developer wat inhoudt dat ik analytisch kijk naar de kansen in de markt en naar wat wij binnen Trive te bieden hebben. Zodra ik hierin een verband zie, zorg ik ervoor dat ik deze twee bij elkaar breng. Daarnaast kijk ik naar verschillende branches om te achterhalen wat passende strategieën zijn. Op die manier help ik Trive met groeien.

 

Sky is the limit

Wat ik mooi vind aan een startup zoals Trive is dat iedereen zoveel wilt bereiken. Af en toe kan het een ‘zooitje ongeregeld’ zijn, maar dit heeft juist ook zijn charme. Ik houd me gelukkig graag bezig met het aanbrengen van structuur en een passende groeistrategie. Groei vind ik belangrijk. Niet alleen op professioneel niveau maar ook op persoonlijk vlak. Over tien jaar wil ik hoe dan ook hebben bereikt dat ik piano kan spelen, papa van twee kindjes ben én dat ik iets blijvends heb toegevoegd aan de maatschappij. Maatschappelijke projecten uitvoeren geeft mij het gevoel van toegevoegde waarde. Dit sluit gelukkig goed aan bij het doel van Trive.

_____
“Ik wil later samen met mijn collega’s kunnen terugkijken op de positieve impact die we in die tijd hebben gemaakt en nog steeds maken.”

 

 

Tot het plafond gaan en dan er keihard doorheen

Hiermee bedoel ik: letterlijk en figuurlijk met zijn allen door het dak gaan. Over een paar jaar wil ik terugkijken naar de groei die ik als persoon heb gemaakt, maar ook de groei die we met Trive samen hebben doorgemaakt. Hopelijk is Trive over tien jaar nog steeds even creatief en zijn we in staat het familiegevoel dat er nu is te behouden. Wat ik tof vind om te zien is dat we elkaars drijfveer zijn. Dankzij iedereens positiviteit en enthousiasme komen we verder. Om elkaar goed vooruit te helpen is transparantie key. Gelukkig durven we ook kritisch naar elkaar te zijn.

 

_____
“Ik ben trots dat ik hier mag zijn. Trots op de prestaties die verricht zijn sinds ik bij Trive ben begonnen en ik ben trots op de opgeleverde producten die een impact maken op de maatschappij.”

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox