TriveTalks | Meet the team | Merel

 

Elke week stellen we je voor aan een van onze creatieve pioniers.
Deze week vertelt onze Marketeer Merel Schöffel ons meer over het hebben van een eigen sociaal onderneming en haar droom van een Trive boot.

 

Ik ben Merel en werk bij Trive als Marketeer. Wat ik doe is onze identiteit vaststellen, en ervoor zorgen dat deze wordt doorgevoerd naar ons imago. Ik hou me onder andere bezig met het schrijven van teksten op onze website en social media platforms. Ik stel mezelf continue de vragen: ‘welke bedrijven zouden mooie klanten zijn om mee samen te werken?’ en ‘Hoe ga ik Trive met hen verbinden?’. Daarnaast schrijf ik allerlei white papers over hoe we te werk gaan, over cases op onze website en stel ik nieuwsbrieven op. Ook zit ik op een stukje strategie! Al met al zitten er aan mijn functie geen beperkingen in wat ik mag doen, waardoor ik als young professional de vrijheid krijg om erachter te komen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, en dus ook wat minder goed bij me past. Om hier aan het begin van mijn carrière al zo’n helder beeld van te krijgen, dat is uniek!

 

Samen groeien

Hoe ik bij Trive terecht ben gekomen? Funny story! Ik was bezig met het opzetten van mijn eigen sociale onderneming, Get Karma, een platform voor flexibel vrijwilligerswerk. Samen met Trive heb ik het platform voor dit project opgezet. Het klikte toen zo goed dat ik bij Trive zelf aan steeds meer projecten ben gaan meewerken. En nu werk ik er vast. Zo snel kan het gaan! Waar ik in eerste instantie bang voor was, was om aan de ene kant fulltime bij Trive aan de slag te gaan en aan de andere kant mijn eigen onderneming in de lucht te blijven houden. Ik dacht bij mezelf: hoe ga ik dit combineren?! Maar ik heb dit goed besproken waardoor die angst snel verdween. Nog steeds gaat dit supersoepel, en dat maakt Trive ook zo bijzonder! Ik krijg hier de unieke kans om een uitdagende rol te vervullen, en tegelijkertijd de vrijheid om aan mijn eigen projecten te werken en die te laten groeien, samen met Trive.

 

 

Ik krijg hier de unieke kans om een uitdagende rol te vervullen, en tegelijkertijd de vrijheid om aan mijn eigen projecten te werken, samen met Trive. 

_

Een Trive boot

Ons doel als organisatie, maar ook mijn persoonlijke droom, is dat we op het punt komen dat we echt alleen nog maar projecten aannemen die meerwaarde hebben voor de maatschappij. Ik wil me focussen op projecten waar mensen op deze wereld beter van worden. En op het moment dat we dat fulltime kunnen doen, dan ben ik happy! Wat mij nog meer heel erg blij zou maken? Een Trive boot! Een die we met z’n allen kunnen meenemen om samen te genieten van de Amsterdamse grachten, en waar we ook onze klanten op kunnen meenemen. Dan zou ik al mijn afspraken plannen op die boot!

 

Als team impact maken

Waar ik heel erg trots op ben is dat we echt staan, dat we eruit zijn waar we voor staan, en een identiteit hebben. We willen projecten uitvoeren die goed zijn voor de wereld. De reden dat ik me heb aangesloten bij Trive is omdat het voelt als thuiskomen. Ik kan er mezelf zijn, alles zeggen wat ik denk en voel, niks is awkward en ik hoef nooit iets te verbergen.

Download de whitepaper

Ontvang nu de whitepaper in je mailbox

Je ontvangt binnekort de whitepaper in uw mailbox